Pozdravljeni. | Registracija

V košarici nimate nobenega izdelka (0,00 €)

Pokličite nas 031 509 169

Sledenje – Avtomobilski GPS GPRS GSM Locator Tracker – sledilna naprava

Lastnosti:

GPS, GSM, GPRS Sledenje

Naprava najde lokacijo na zemljevidu mobilnega telefona in vas o tem obvesti, podpira funkcijo za odgovor s fotografijo preko MMS-a. Možnost zapis na spominsko SD/ TF kartico (ki ni priložena).

Izdelek ne potrebuje druge platforme/GPS naročnine/programa/driverjev.. uporabnik ga uporablja brezplačno, brez dodatne naročnine za sledenje, potrebna je le GSM GPRS kartica.

Naprava ima možnost časovnega pošiljanja kordinat, lahko pa jo iz oddaljenosti tudi krmilite z SMS sporočili(vklop/izklop funkcij). Vgrajena tudi prisluškovalna naprava, ki vam omogoča da poslušate dogajanje v prostoru/avtomobilu…

Naprava je prenosna, ima baterijo in ne deluje samo takrat, ko je priključena v 12V vtičnico avtomobila (avtomobilski vžigalnik)

Ko se naprava izprazni na 10% električne energije (v kolikor ni priključena v 12V vtičnico avtomobila – avtomobilski vžigalnik), naprava samodejno pošlje besedilno sporočilo, da opomni potrebo po polnjenju. Naprava deluje tudi ko je priključena v avtomobilsko 12V vtičnico (vžigalnik), USB priklop na napravi je delujoč in ga uporabnik lahko uporablja npr. za polnjenje GSM aparata…
Uporabnik kadarkoli in kjer koli pošlje sporočilo napravi in ta ga obvesti kje se naprava trenutno nahaja.

Uporablja se za nadzor, sledenje vozil in varovanje vozil, transportov, sledenje tovora…